Alfa Ecologic

Despre noi

S.C ALFA ECOLOGIC S.R.L Hunedoara este DISTRIBUITOR AUTORIZAT al producatorului roman S.C CRIBER NET S.R.L Piatra Neamt si al importatorilor SC SOLARA RO SRL Cluj Napoca si SC DELPHI ELECTRIC SRL ALBA IULIA.

Societatea comerciala Alfa Ecologic SRL, cu sediul in Hunedoara, a fost infiintata in anul 2009, cu capital privat integral romanesc, avand drept scop principal promovarea sistemelor ecologice de epurare a apelor menajere (fose septice, ministatii de epurare, separatoare de grasimi si hidrocarburi), precum si rezervoare orizontale si verticale, subterane si supraterane, toate realizate din fibra de sticla, pentru capacitati de 1 Lla 1265 mc. Putem realiza ministatii si fose ecologice care sa deserveasca un numar de 4-200 de locuitori echivalenti. Avem capabilitatea tehnica si tehnologica de dotare cu utilajele necesare pentru statii de epurare comunale si satesti, pentru maxim 2800 de locuitori echivalenti.

Totodata, societatea comercializeaza si monteaza toata gama de colectori solari pentru apa calda menajera, aport la incalzirea imobilelor, precum si a piscinelor.

Incepand cu anul 2011, societatea se ocupa si de comercializarea si montarea sistemelor de incalzire electrice, respective PANOURI RADIANTE CU INFRAROSU si INCALZIRE ELECRICA IN PARDOSEALA cu cable si filme.

Toate produsele comercializate de SC ALFA ECOLOGIC SRL, au preturi de producator sau de importator.

facebook button google plus button twitter button linkedin button