Alfa Ecologic

Despre noi

S.C ALFA ECOLOGIC S.R.L Hunedoara este DISTRIBUITOR AUTORIZAT al producatorului roman S.C CRIBER NET S.R.L Piatra Neamt si al importatorului SC DELPHI ELECTRIC SRL ALBA IULIA.

Societatea comercială Alfa Ecologic SRL, cu sediul in Hunedoara, a fost înființată în anul 2009, cu capital privat integral românesc, având drept scop principal promovarea sistemelor ecologice de epurare a apelor menajere (fose septice, ministații de epurare, separatoare de grăsimi și hidrocarburi), precum și rezervoare orizontale și verticale, subterane și supraterane, bărci și case modulare, toate realizate din fibră de sticlă. Putem realiza ministații și fose ecologice care să deservească un număr de 4-200 de locuitori echivalenți. Avem capabilitatea tehnică și tehnologică de dotare cu utilajele necesare pentru stații de epurare comunale si sătesti, pentru maxim 5000 de locuitori echivalenți.

Începand cu anul 2011, societatea se ocupă și de comercializarea și montarea sistemelor de încalzire electrice, respectiv PANOURI RADIANTE CU INFRAROSU si INCALZIRE ELECRICA IN PARDOSEALA cu cable și filme.

Toate produsele comercializate de SC ALFA ECOLOGIC SRL au preturi de producător sau de importator.

facebook button linkedin button